Schootkussens

Schootkussens

Welkom

Welkom op deze wepagina vol met leuke schootkussens. Een schootkussen, ook wel laptray genoemd, is er handig om te gebruiken. Je kan iemand verrassen met een ontbijtje op bed. Je kan eten met je bord op schoot op de bank of in de tuin en natuurlijk kan je het ook gebruiken om een kaartje te schrijven of iets anders. Op deze website vindt u laptrays met veel verschillende afbeeldingen. Zo zijn er schoottafels met afbeeldingen van honden als een basset, een jackrussel of een mopshond. Ook kittens ontbreken niet. Er zijn laptrays met schattige kittens, maar ook een met een liggende kat of een kat met mooie groene ogen. Op deze pagina zijn niet alleen katten en honden te vinden, maar ook herten, Zwitsere koeien, Bambi, konijnen en nog veel meer. Ook zijn er laptrays zonder afbeeldingen van dieren. Er zijn namelijke schootkussens met een afbeelding van de vacht van een koe, nerts of een afbeelding van veren. Het handige van dit dienblad is dat het kussen eronder zich vormt naar jouw benen. Dit betekent dat eten, drinken en borden, wat op de laptray wordt geplaatst altijd stevig blijft staan. Een schootkussen is ook erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een dierenliefhebber of zomaar aan je ouders. De laptrays op deze website zijn allemaal betaalbaar.

Laptray hert rennend

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van een kudde rennende herten erop. Onder het dienblad zit een kussen die zich vormt naar jouw schoot. Dit betekent dat je makkelijk met je bord op schoot kan eten. Het zal altijd stevig blijven staan. Het schootkussen is ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Laptray hart

Dit is een handige laptray met een afbeelding van een houten hard erop. het kussen onder het dienblad vormt zich naar jouw schoot, daarom blijft alles altijd stevig staan op het schootkussen. Deze schoottafel is leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen.

naar de website

Laptray Mopshond

Een leuke laptray met een afbeelding van een schattige, bruine mopshond. Onder dit dienblad zit een kussen die vormt naar jouw benen, daarom kan je makkelijk eten met je bord op schoot op de bank of in de tuin. Ook leuk om iemand te verrassen met een ontbijt op bed. Het schootkussen kan je ook cadeau doen aan iemand die bijvoorbeeld een mopshond heeft of echt een hondenliefhebber is.

naar de website

Laptray grijze kat

Dit is een laptray met een afbeelding van een liggende kat erop. Een schootkussen is handig om met je bord op de bank te eten of om bijvoorbeeld een kaart te schrijven. Het kussen onder de schoottafel vormt zich naar jouw benen. Dit betekent dat de laptray altijd stevig zal blijven staan en je daarom makkelijk je eten en drinken erop kan zetten.

naar de website

Laptray Zwitserse koe

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van een grappige Zwitsere koe. Het schootkussen is erg handig voor een ontbijt op bed of een diner op de bank te eten. Het kussen onder de schoottafel vormt zich naar jouw benen, hierdoor staat de laptray altijd stevig. Een schootkussen is ook origineel om cadeau te doen.

naar de website

Schoorkussen koe

Dit is een laptray met een afbeelding van een koe. Op het blad en op de achterkant zie je zwart witte vlekken. Dit is een leuke schoottafel waar je makkelijk je ontbijt, lunch of diner op kan eten. De kussen onder het dienblad vormt zich naar jouw benen en hierdoor blijft je eten altijd stevig staan. De bovenkant is gemaakt van MDF en de onderkant van 100% katoen gevuld met kunststof.

naar de website

Schootkussen Franse Buldog pups

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van twee schattige bulldogs pups. Het schootkussen maakt het makkelijk om iemand een ontbijt op bed te geven of lekker te lunchen in de tuin. Deze schoottafel is bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen Bambi

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van Bambi. Het schootkussen is handig voor bijvoorbeeld een ontbijtje op bed of een diner op de bank. Het kussen vormt zich naar jouw benen en staat daarom erg stevig.

naar de website

Schootkussen Teckel

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van een schattige ruwharige teckel. Met deze schootkussen wordt alles makkelijker. Bijvoorbeeld een lekker ontbijtje op bed of lekker je lunch eten in de tuin. Ook deze schoottafel is origineel om bijvoorbeeld cadeau te doen.

naar de website

Laptray Basset pup

Een erg leuke laptray met een afbeelding van een schattige basset pup. Een schootkussen kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een ontbijtje op bed of een lunch op de bank met je bord op schoot. Een schoottafel is ook een origineel cadeau. Deze laptray is leuk voor bijvoorbeeld hondenliefhebbers.

naar de website

Schootkussen winter hert

Dit is een handige laptray met een afbeelding van een winter hert erop. Het schootkussen is handig voor bijvoorbeeld een romantisch ontbijtje op bed. Het kussen vormt zich naar jouw benen en staat daarom altijd stevig. Een laptray is leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen.

naar de website

Laptray slapende kittens

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van schattige, slapende kittens. Met deze schootkussen is het makkelijk om in de tuin te lunchen of iemand een ontbijt op bed te geven. Deze schootkussen is ook leuk om cadeau te doen. De kussen aan de onderkant vormt zich naar jouw benen, dat betekent dat alles er stevig op blijft staan.

naar de website

Schootkussen kitten

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van een schattige kitten met mooie groene ogen. Het schootkussen maakt een ontbijtje op bed of lunchen in de tuin een stuk gemakkelijker. Deze schattige schoottafel met de groen starende kitten ogen is ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen damhert

Een leuke laptray met een afbeelding van een damhert. Op deze schootkussen kan je lekker je ontbijt, lunch of diner opeten. Dat maakt eten een stuk makkelijker.De kussen onder de schoottafel vormt zich naar jouw benen, waardoor het altijd stevig zal staan. De bovenkant is gemaakt van MDF en de onderkant van 100% katoen en kunststof.

naar de website

Laptray Jack Russel

Dit is een laptray met een afbeelding van een bruin met witte Jack Russel hond erop. Een schootkussen is handig om een ontbijtje op bed te serveren of je lunch op de bank te eten met je bord op schoot. Een schoottafel is ook ideaal om cadeau te doen aan bijvoorbeeld een echte hondenliefhebber.

naar de website

Schootkussen schaap

Dit is een leuke laptray met en afbeelding van een kudde schapen. met deze schootkussen wordt alles een stuk gemakkelijker, bijvoorbeeld met je laptop op de ban of lekker lunchen in de tuin. Deze leuke schoottafel blijft altijd stevig staan, dit komt door de kussen aan de onderkant die zich vormt naar jouw benen.

naar de website

Laptray Konijn

Dit is een laptray met een afbeelding van een grijs met bruine konijn. Het schootkussen is bijvoorbeeld ideaal als je in de tuin met je bord op schoot je lunch wil opeten. Onder deze schoottafel zit een kussen, die zich vormt naar jouw benen. Dat betekent dat deze laptray altijd stevig zal staan. Het schootkussen is ook leuk en origineel om cadeau te doen aan bijvoorbeeld een liefhebber van konijnen.

naar de website

Schootkussen Ezel

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van een ezel, die zijn hoofd op een hek legt. Met een schootkussen wordt eten een stuk gemakkelijker. Bijvoorbeeld lekker lunchen op de bank terwijl je jouw favoriete televisieserie kan volgen. Een schoottaffel is ook erg origineel om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen Egel

Dit is een laptray met een afbeelding van een schattige egel. Het schootkussen is bruin en heeft een afbeelding van hout bovenop. Een schoottafel is handig voor bijvoorbeeld een ontbijtje op bed, een lunch in de tuin of een diner op de bank terwijl je naar je favoriete tv-programma kijkt. Een laptray is ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen konijntjes

Dit is een leuke laptray met een aflbeedingvan 4 schattige, bruine konijntjes. Met een schootkussen wordt het makkelijk om te laptoppen op de bank of je lunch in de tuin op te eten. Een schoottafel is ook origineel op cadeau te doen aan bijvoorbeeld een konijnenliefhebber.

naar de website

Placemat kittens

Van al die schattige dieren zijn ook leuke placemats verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld deze schattige kittens. De placemat is gemaakt van polyester en de onderkant is gemaakt van latex. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor een kattenliefhebber. Er is een breed assortiment aan placemats verkrijgbaar.

naar de website

Laptray kittens

Dit is een leuke laptray met een aflbeeding van schattige kittens erop. Met deze schootkussen wordt alles een stuk gemakkelijker. Bijvoorbeeld een lekker ontbijtje op bed of lunchen voor de televisie en tegelijk je favoriete serie kijken. Deze schoottafel met kittens is ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen Nerts

Dit is een laptray met een afbeelding van een nerts. Over de gehele schootkussen is een afbeelding van een nerts te zien. Dee schoottafel is handig om je ontbijt, lunch of diner op te eten. Bijvoorbeeld een ontbijt op bed is prima te serveren met deze schootkussen. Door de kussen aan de onderkant vormt de schootkussen zich naar jouw benen, daardoor staat de laptray erg stevig.

naar de website

Schootkussen rendieren

Dit is een schootkussen met een afbeelding van een kudde rendieren. Een laptray is erg handig. Je kan iemand makkelijk verrassen met een ontbijtje op bed of gezamenlijk op een bankje in de tuin genieten van een lekkere lunch. Een schoottafel is ook leuk om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen Franse bulldog

Dit is een leuke laptray met een afbeelding van twee schattige Franse Bulldog hondjes. Deze schootkussen is ideaal om met je bord in de tuin te eten. Ook is deze laptray ideaal om cadeau te doen.

naar de website

Schootkussen veren

Een leuke laptray met een afbeelding aan de boven en onderkant van veren. Deze schoottafel is handig voor bijvoorbeeld een ontbijtje op bed of lekker op de bank eten, terwijl je jouw favoriete serie volgt.

naar de website